BCOOL Konferencia

BCOOL WellBeing konferencia 2021 – Az első élő WELL Health-Safety Rating bemutató Magyarországon

Nyiss / újra / minősítve: Bemutatjuk a WELL Health-Safety Rating minősítést címmel ismertettük az IWBI új minősítését az első BCOOL WellBeing konferencián.

A BCOOL magazin szervezésében sorra kerülő wellbeing és iroda- foglalkoztatás- szervezet fejlesztési konferencia 2021. szeptember 28-án került megrendezésre a budapesti Danubius Hotel Héliában. A rendezvény fő célja volt, hogy átfogó képet nyújtson az egyre erősödő fenntarthatósági szempontok és a Covid utáni változó munkaerő-piaci trendek együttes hatásairól, bel- és külföldi példákkal mutassa be a wellbeing vagyis a vállalati Jól(L)lét fogalmát, és ezzel is erősítse a szervezetek hatékonyságát, a belső elköteleződést és a minőségi foglalkoztatás megvalósítását.
 
A konferencia Irodai Well Megoldások szakmai szekcióban Kurucz Regina Nyiss / újra / minősítve: Bemutatjuk a WELL Health-Safety Rating minősítést címmel ismertette az IWBI új minősítését.
 
Az új WELL Health-Safety Rating minősítés a létesítmények biztonságos, ellenőrzött újranyitását támogatja a létesítmény működési irányelveinek, üzemeltetési jellemzőinek, vészhelyzeti terveinek és az érintettek edukálásának vizsgálatával.  
A minősítés fő területei:
– működési irányelvek  felülvizsgálata
– üzemeltetési irányelvek felülvizsgálata
– vészhelyzeti tervek készítése
– érdekelt felek és felelősök azonosítása
 
Az előadás után az Irodai Well Best Practice szekció tagjait Kiss Idát (Tervezési osztályvezető, DVM Group), Várnai Máriuszt (Ingatlangazdálkodási igazgató, OTP Ingatlanalap) és Kákosy Zsoltot (MBA MRICS-Senior Director, Head of Property Management, ICON Real Estate Management) Kurucz Regina kerekasztal keretében kérdezte az egészséget támogató irodák fejlesztésének, tervezésének és üzemeltetésének tapasztalatairól. A résztvevők közül sokan itt értesültek az első magyar WELL minősített épületről (Corvin Technology Park, OTP PRIME Ingatlanbefektetési Alap).
 
A WELL Health-Safety Rating minősítésről az IWBI WELL Health-Safety Rating oldalán olvashatsz bővebben. Kérdés esetén fordulj a HuGBC WELL Munkacsoport tagjaihoz.

További cikkek