Nordic Light Trio

Nordic Light Trio irodaház

A Skanska fejlesztése, a Nordic Light Trio irodaépület világszínvonalú jövőképes munkahelyi környezetet teremt a bérlők számára. Az irodaépület megkapta a WELL v1 Core & Shell Gold minősítést, továbbá a LEED Gold környezetvédelmi tanúsítványt és az arany szintű Access4you akadálymentességi besorolást is. A Váci úti irodafolyosón található „A” kategóriájú, hétemeletes épület 14 000 m2-nyi bérelhető területtel, 223 parkolóhelyet biztosító mélygarázzsal és 2 400 m2-es parkosított kerttel rendelkezik.

Advance Tower

Advance Tower

A Futureal fejlesztéseként megvalósult 8 szintes, összesen 20 000 m2-es, ’A’ kategóriás épület a Váci úti irodafolyosón helyezkedik el, formavilága az utcaképhez igazodik. A Paulinyi & Partners építésziroda tervezői a létrejött homlokzat kialakításához a környező irodaépületek alapos vizsgálatával jutottak el. Az így kapott keretes szerkezetű, lyuk architektúrára hasonlító, de a korszerű függönyfalas irodaházak méretrendjét átvevő szerkezeten a homlokzati lamella elemek és az éjszakai világítás különleges megjelenést biztosítanak az épületnek.

Agora Budapest

Agora Budapest

A HB Reavis által fejlesztett Agora Budapest projekt két épülete, az Agora Tower és az Agora Hub aranyfokozatú WELL előminősítést kapott. Az elismerés azt igazolja, hogy a HB Reavis sikeresen ülteti át a gyakorlatba az emberek jó munkahelyi közérzetére fókuszáló, emberközpontú fejlesztési koncepcióját.

BUDAPEST ONE

Budapest One

Eddigi legnagyobb irodafejlesztési projektjét valósítja meg a Futureal Őrmezőn, Magyarország legnagyobb közlekedési csomópontjában. A 66 500 m2 alapterületű, szalagként hullámzó Budapest ONE irodaparkot úgy alakították ki, hogy a lehető legkedvezőbb beépítést tegye lehetővé. Ennek eredményeként a napsütés iránya, a napenergia-potenciál és a légáramlás szempontjából legideálisabb forma jött létre. Az irodapark bejáratai a környező közlekedési tengelyekhez igazodnak.

Corvin Technology Park

Corvin Technology Park

A Corvin Sétány keleti oldalán, a Nokia Skypark irodaház közvetlen szomszédságában helyezkedik el a két ütemben megvalósult, összesen 27 000 négyzetméteres Corvin Technology Park. Az ’A’ kategóriás irodaház már a tervezési fázisában megszerezte a BREEAM Very Good fenntarthatósági tanúsítványt, valamint megkapta a nemzetközi International WELL Building Institute Platina előminősítését. A Corvin Technology Park épületében többek közt az átlagosnál jobb minőségű levegő, szigorú előírások szerint kialakított légtechnikai rendszer működik.