Agora Budapest

Agora Budapest

A HB Reavis által fejlesztett Agora Budapest projekt két épülete, az Agora Tower és az Agora Hub aranyfokozatú WELL előminősítést kapott. Az elismerés azt igazolja, hogy a HB Reavis sikeresen ülteti át a gyakorlatba az emberek jó munkahelyi közérzetére fókuszáló, emberközpontú fejlesztési koncepcióját.

A HB Reavis által fejlesztett Agora Budapest projekt két épülete, az Agora Tower és az Agora Hub aranyfokozatú WELL előminősítést kapott. Az elismerés azt igazolja, hogy a HB Reavis sikeresen ülteti át a gyakorlatba az emberek jó munkahelyi közérzetére fókuszáló, emberközpontú fejlesztési koncepcióját.

A nemzetközi munkakörnyezet-szolgáltató HB Reavis által fejlesztett Agora Budapest projekt két épülete, az Agora Tower és az Agora Hub is aranyfokozatú WELL előminősítést kapott, amelyet mindkét épület esetében igen szigorú mérések előztek meg. Számos követelményeknek kellett megfelelniük a tiszta levegő, a víz, a megfelelő fényviszonyok, az egészséges étkezés, a komfort, a fitness, vagy a mentális állapot terén. Rendszeresen ellenőrizték például a víz és a levegő, valamint az éttermek által kínált ételek minőségét is. Már az épület tervezése során kiemelkedően nagy hangsúlyt fektettek a későbbi bérlők, azaz az Agorában jövőben dolgozók jó közérzetének és egészségének megőrzésére. Ezáltal az Agora hozzájárul a természeti erőforrások védelméhez, sőt épület gépészeti kialakítása a jövőbeli klímaváltozás okozta hatásokat is figyelembe veszi. Erre remek példa, hogy a parkolóhelyek 3 százaléka elektromos töltőállomással is rendelkezik, és az épülethez tartozó több száz kerékpártároló ösztönzi a dolgozókat a fenntarthatóbb közlekedési módszerek alkalmazására. Mindez, valamint az elismerés, hogy az épületek BREEAM Communities és BREEAM New Construction minősítésben is részesültek – az Agora Hub Magyarországon elsőként kapta meg a legmagasabb, BREEAM „Outstanding” minősítést – azt bizonyítja, hogy a HB Reavis sikeresen ülteti át a gyakorlatba az emberek jó munkahelyi közérzetére fókuszáló, emberközpontú fejlesztési koncepcióját.

További cikkek