WELL webcast

IWBI Webcast 2022 január 11. – Human and Social Capital in your ESG Strategy

Ismerd meg hogyan támogatja a WELL minősítés és a WELL Health-Safety Rating a vállalatok ESG fenntarthatósági jelentését, valamint a humán és társadalmi tőke hatékonyságát. Ingyenes angol nyelvű webinárium.                                                


Világszerte az ESG-elvek vezetik a szervezeteket a jövő felé. Ezeknek a stratégiáknak a hatása képes kommunikálni azt, amit mi, mint társadalom képviselünk: az általunk vásárolt termékek és szolgáltatások fenntarthatóságától kezdve a vállalkozások tőkepolitikájáig, ami meghatározza, hogy a befektetők mibe invesztálják a pénzüket.
 
Bár a nagyobb márkák már elkezdték az ESG jelentések készítését, mi továbbra is lehetőséget látunk abban, hogy az egészséget és a well-beinget a szervezet növekedésének egyik fő összetevőjeként és az ESG alapvető elemeként bemutassuk. A kutatások azt mutatják, hogy amikor a szervezetek támogatják legértékesebb erőforrásaik – az emberek – egészségét, gyakran alacsonyabb szintű fluktuációt és kiégést tapasztalnak, valamint nagyobb termelékenységet és elköteleződést érnek el, ami javítja az eredményt. Ügyfeleink, a Sino Land és a Champion REIT beépítették a WELL-t 2030-as fenntarthatósági és ESG-céljaikba, ami alapján akár alacsonyabb fenntarthatósági hitelkamatot vehetnek igénybe, közvetlenül bizonyítva a WELL hozzájárulását a szervezetek ROI-jához.
 
Tarts velünk január 11-én magyar idő szerint 17 órakor egy angol nyelvű webcast adáson, hogy többet megtudj arról, hogyan lehet a WELL a fenntarthatósági ütemterv vezéreleme és hogyan használhatja fel a vállalat a WELL eredményeit az éves ESG jelentés és a fenntarthatósági arculat javítására.
 
Előadók:
Dr. Matthew Trowbridge, MD, MPH, Chief Medical Officer, IWBI
Minjia Yang, VP, Investing for Health, IWBI
 
 

További cikkek