IWBI elismerés Márfi József tagunknak

Az International WELL Building Institute példamutató WELL Faculty tagokat, WELL AP-ket és tanácsadókat díjazott, a WELL előmozdításában játszott befolyásos szerepükért; köztük Márfi Józsefet – a HuGBC egyéni tagját.

Manapság minden eddiginél fontosabb szerepet töltenek be közös területeink az emberek egészségének és jólétének védelmében. Az épületekre, közösségekre és szervezeteinkre irányuló kiemelt figyelemre reagálva az IWBI közösség számos tagja előre tekintett, megkettőzve az erőfeszítéseket, hogy működőképes és bizonyítékokon alapuló megoldásokat nyújtsunk a közegészségügy támogatására és javítására.

Jelenleg 234 WELL Faculty és több mint 7100 WELL AP van szerte a világon, és több mint 7500-an most végeznek. Az évek során a WELL Faculty-k és a WELL AP-k kéz a kézben dolgoztak azokkal a vállalatokkal és ügyfelekkel, akik az IWBI WELL Building Standard vagy WELL Health-Safety Rating programjainak elfogadását választották, amelyek immár több mint 1,5 milliárd négyzetmétert fednek le 65 országban. Ezek a számok azt mutatják, amit mindvégig tudtunk: hogy közösségünk előremozdítja ezt a mozgalmat, és több ember számára hozza el az egészséget és a jólétet több helyen, mint amit egyedül valaha is elérhetnénk.

Az IWBI teljes sajtóközleménye itt olvasható.

További cikkek