Az egészségközpontú ingatlanpolitika soha nem volt ennyire sürgető

Az Egyesült Államok hat volt tisztifőorvosa és más népegészségügyi szakértők az International WELL Building Institute által szervezett nyílt levélben szólították fel a döntéshozókat, hogy ismerjék el, milyen hatást gyakorolhatnak az épületek az emberek egészségére és jóllétére.

WELL épületek a Green Walkon

Academia Irodaház

Szeptember 11 és 15. között több mint 10 épület járható be idén szakmai vezetéssel, köztük két WELL épület.

Az ActiveScore™ összhangban a WELL-el

Active score

Az ActiveScore™ bejelentette, hogy tanúsítványa összehangolásra került az International WELL Building Institute™ (IWBI™) WELL Certification (WELL™) tanúsítványával.

22 helyszín szerzett WELL minősítést Európában a 2023 Q1negyedévben

Továbbra is Franciaországban (64 minősített lokáció), Hollandiában (44) és Spanyolországban (35) legnépszerűbb a WELL Certification egészséges épületminősítés. Az öt minősített magyar irodaépülettel az eddigi stabil kilencedik helyünk veszélyzónába került. Az európai TOP10 ranglistán a sorrend nem változott az előző negyedévhez képest, de a tizedik helyre Írország (4) mellé csatlakozott Csehország (4) és Románia is (4). […]

A változás nem kell, hogy félelmet okozzon

A változásokból eredő helyzeteket sok szervezet csapatépítő programokkal próbálja kezelni. Valóban ez a megfelelő eszköz? Mi a titka, hogy a csapattagok megnyíljanak a változásra?    Ami biztos, hogy a csapatépítő szó kapcsán a legtöbb kollégának van valamilyen elképzelése arról, hogy mi fog történni. Szakmai tapasztalatom alapján sok esetben a “céltalan, elcsépelt, erőltetett” jelzők jutnak eszébe […]

Ami jó az embereknek, az jó az üzletnek is -Egészségbe fektetni kifizetődő!

Az egészségbe és jóllétbe való stratégiai befektetés világszerte elengedhetetlen a szervezetek számára. Habár a kutatásokban már régóta szó van az emberközpontú gyakorlatok egészségügyi előnyeiről, arról, hogy milyen pozitív hatása van ezen törekvéseknek az üzleti teljesítményre és pénzügyi megtérülésre, még kevés szó esett.