Ferenczi Edit

Bővül a munkacsoport

2022. áprilisától a tagok egyhangú döntése nyomán tíz fősre bővül a WELL munkacsoport.

Ferenczi Edit – a Futureal fenntarthatósági referenseként – részletes, gyakorlatias és naprakész tudással segíti majd a csoport munkáját, legyen szó WELL v1, v2 vagy WELL Health and Safety minősítést érintő témákról.

Edit rendkívül szorgalmas, alapos, precíz, tudós alkat. Ennek köszönhetően olyan kérdéseket is felvet, amik nem nyilvánvalóak és esetleg senki másnak nem jutnának eszébe.  A fentiek mellett egy nagyon kedves, elképesztően szerény és intelligens nő. Végzettségét tekintve okleves építészmérnök és mérnök-közgazdász.

Biztosak vagyunk benne, hogy a WELL minősítés hazai népszerűsítésében mind személyiségéből adódóan, mind a fejlesztő cégnél gyűjtött tapasztalataiból adódóan aktív szerepet tud vállalni.

A HuGBC Green Talk sorozatának következő részében, április 28-án Edit fogja bemutatni a WELL Building Standard újdonságait, valamint tapasztalatait, amit a WELL Health and Safety minősítésnél szerzett a Budapest One projektnél.  Szircsák Norbert – aki szintén tagja a WELL munkacsoportnak – arról fog beszámolni a Green Talk-on, hogy milyen jelentős változások léptek életbe a meglévő épületekre megszerezhető LEED Operation + Maintenance rendszerben és ez mennyiben tudja támogatni az ESG célkitűzéseket.

További cikkek