WELL at scale

WELL at Scale – gondolkozz az egészségről vállalati léptékben!

Már portfólió és vállalati léptékben is lehetőség van egy szervezet több telephelyét egy egyszerű mutatószámmal mérhetővé és összehasonlíthatóvá tenni, valamint ezáltal egyértelmű fejlesztési célértékeket meghatározni.

A WELL Certification, WELL Health-Safety Rating és a WELL Performance Rating minősítések egyes létesítmények, telephelyek egészség iránti elköteleződését teszik mérhetővé. Az új WELL at Scale vezérlőpulttal a teljes vállalat egészséget támogató megoldásai átláthatóvá és tervezhetővé válnak.

WELL eredmények

1 ábra: Eredményeit feltüntetheti vállalata ESG jelentésében

Az emberi egészség lényeges a vállalatok jó működése szempontjából, és a WELL széles körű alkalmazása egyértelművé teszi ezt az összefüggést. A WELL at Scale alkalmazásával a szervezetek több helyen mérhetik és javíthatják egészségügyi teljesítményüket. Megalapozott, hiteles WELL kreditek és bevált folyamataink segítségével a szervezetek feltérképezhetik, mérhetik és számszerűsíthetik egészségügyi és well-being erőfeszítéseiket. Ezekkel az adatokkal mérhetik az emberi egészségre gyakorolt hatásukat, miközben összesített teljesítményüket összehasonlíthatják korábbi teljesítményükkel vagy iparági versenytársaik teljesítményével.

2. ábra: Példa egy vállalat WELL vezérlőpultjára

A szervezetek kétféleképpen alkalmazhatják a WELL-t nagy léptékben. A leghatékonyabb módszer az, ha vállalati szintű kötelezettségvállalással teljes szervezetként (jogi személyként) csatlakoznak a programhoz. A másik lehetőség, hogy a szervezetek egy adott ingatlanportfólió felvételét kérik a programba. Mindkét opció elindításához legalább 5 helyszín szükséges.

WELL enterprise

A teljes vállalat minősítése iránt elkötelezett ügyfelek WELL Score™ értéket kapnak szervezetük minősítésére. A WELL Score egy összesített pontszám az Ön helyszínei által elért eredményekről, valamint benchmarking adatokból, amelyek összehasonlíthatóvá teszik az Ön eredményeit versenytársai eredményével. (Ld. az 1. számú táblázatban mint Enterprise) A WELL Score segítségével vezető szerepet tölthet be az ESG és a fenntarthatósági jelentés készítés terén.

WELL összehasonlítás

3. ábra: Hasonlítsa össze teljesítményét versenytársai teljesítményével

WELL portfólió

Azok a nem vállalati ügyfelek, akik egy adott országban található minden ingatlanjukat vagy egy adott tipológia szerint pl. az összes irodájukat bekapcsolják a programba, hozzáférhetnek az összesített pontszámukhoz és piaci összehasonlításokhoz a versenytárs csoportokkal, ha azok elérhetők. (Ld. az 1. számú táblázatban mint Portfolio)

1.számú táblázat

A WELL nagy léptékű alkalmazása költséghatékony megközelítés a WELL használatához. Ahelyett, hogy egyszerre csak egy épületre koncentrálnának, lehetővé teszi a projektcsapatok számára, hogy hatékony és hatásos szervezeti megközelítést alkalmazzanak az emberek egészségéért.

Ha elkötelezi magát a WELL at Scale mellett, a következőket is megkapja:

  • két WELL jelentés évente
  • emelt szintű technikai coaching támogatás
  • robusztus projektmenedzsment platform
  • részletes teljesítményelemzés
  • elismerések, díjak az előfizetett helyekre (mint például a WELL Health-Safety Rating, WELL Precertification vagy WELL Certification)

A WELL iránt nagymértékben elkötelezett szervezetek elkötelezettségük mértékétől függően kiegészítő IWBI-tagságot is kapnak: a vállalati elkötelezettségű ügyfelek Keystone-tagságot, míg a nem vállalati ügyfelek Cornerstone-tagságot.

Tudjon meg többet a WELL at Scale lehetőségről itt.

További cikkek